Om oss


Liljenbergs Maskinstation har sedan starten 1962 varit belägen i Billinge, Eslövs kommun.


Året var 1962 då Erling Liljenberg startade Liljenbergs Maskinstation med traktorer och gödselspridare. Med hjälp av sin fru Inger arbetade han efterhand upp utbudet av tjänster till att omfatta det mesta inom lantbruk. Fram till början av 70-talet utfördes även skogsbrukstjänster. Vid decennieskiftet till 80-talet lades en stor del av maskinstationsverksamheten ner och en period av egen lantbruksdrift tog vid.

Ronny och Åsa Liljenberg började engagera sig i firman 1997 och lade efterhand om inriktningen mot vägunderhåll. Numera utgör denna typ av verksamhet den absolut största delen och framtida satsningar sker också i den riktningen.

Vår maskinpark anpassas efterhand till de behov som våra kunder har inom vägunderhåll och övriga uppdrag för lastmaskin. Målet är att kunna tillhandahålla effektiva, ändamålsenliga och prisvärda tjänster.


Vårt geografiska verksamhetsområde beror på typ av tjänst, vissa tjänster erbjuds i hela Skåne medan andra är mer lokala.

FÅ EN GRATIS OFFERT

Vi använder oss företrädesvis av timdebitering. Undantag från detta är dammbindning, där debitering sker per ton utkört salt samt grusåtervinning där vi debiterar per km väg.

Vi lämnar gärna offert på önskade tjänster och ger då fasta priser.

Våra offererade priser anges utan moms och gäller för innevarande år.

Ring oss på telefon 0708-794455 för mer information eller skicka meddelande så hör vi av oss.